Zorg Voor Jou (ZVJ)

Woonzorg ZVJ

Welkom bij Woonzorg ZVJ, waar ZVJ staat voor Zorg voor Jou. Wij zijn meer dan een zorginstelling; we zijn een gemeenschap die gedreven wordt door compassie, respect en toewijding aan het welzijn van elk individu dat deel uitmaakt van onze familie.

Wat Zorg voor Jou Uniek Maakt

Wat ons uniek maakt, gaat verder dan de gebruikelijke zorgnormen. Bij Zorg voor Jou geloven we in de kracht van individualiteit en hechten we waarde aan de persoonlijke geschiedenis, wensen en behoeften van elke bewoner. Onze benadering is holistisch, waarbij we niet alleen zorgen voor de fysieke gezondheid, maar ook aandacht besteden aan sociale interactie, persoonlijke groei en levensvreugde.

Onze Toewijding aan Excellente Zorg

Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om excellentie in zorg te bieden. Van gespecialiseerde medische ondersteuning tot een scala aan activiteiten die het welzijn bevorderen, wij zetten ons in om een leefomgeving te creëren waarin bewoners zich geliefd, gehoord en verzorgd voelen

Samen Bouwen aan een Betere Toekomst

Bij Zorg voor Jou zijn we niet alleen een zorginstelling; we zijn een gemeenschap die samen bouwt aan een betere toekomst voor elk individu. Samen lachen, groeien en delen we in de reis van het leven.

'De zoektocht van Jari en Karin naar een woonplek voor hun twee zonen

” We zijn zo blij met de fijne plek voor hen in Nijmegen; hier hebben ze echt het gevoel van regie te hebben over hun eigen leven ” 

Als je kind of kinderen niet de ‘normale’ ontwikkeling volgen, kan het een hele zoektocht zijn om binnen de zorg de juiste weg en plek te vinden. Dat ondervonden ook Jari en Karin uit Nijmegen. Jari en Karin hebben vier kinderen: Chiel, Sophie en een tweeling, Michiel en Rik. Hun twee zonen Michiel en Rik (32 jaar oud) wonen sinds ruim een jaar in Nijmegen.

Kom met ons in contact

Ken je iemand met een zorgvraag? Wij helpen en denken graag met je mee.

Telefoon

+316 87 98 57 41

Mail

info@woonzorgzvj.nl

Whatsapp

+316 87 98 57 41

Zorg aanvragen

Wij helpen u