Doelgroep

Samen Groeien naar Volwassenheid

Op onze website willen we helder communiceren over de doelgroepen waarop onze diensten gericht zijn, namelijk individuen die in aanmerking komen voor zorgfinanciering via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of een Persoonsgebonden Budget (PGB). We hebben ons gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige woonruimte en zorgondersteuning voor:

1. WLZ-Gerechtigden:
Wij richten ons op mensen die in aanmerking komen voor zorg op grond van de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Of het nu gaat om intensieve zorgbehoeften, langdurige ondersteuning, of een combinatie van beide, onze faciliteiten en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de WLZ.

2. Cliënten met een Persoonsgebonden Budget (PGB):
We verwelkomen individuen die de regie willen houden over hun zorg en ondersteuning door middel van een Persoonsgebonden Budget (PGB). Onze dienstverlening is flexibel en aanpasbaar, zodat cliënten met een PGB de zorg kunnen ontvangen die het beste aansluit bij hun persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Deze focus op WLZ en PGB stelt ons in staat om een breed scala aan zorgbehoeften te accommoderen, terwijl we tegelijkertijd maatwerk kunnen bieden aan individuen met specifieke vereisten. Ons doel is om een ondersteunende en respectvolle leefomgeving te creëren waarin cliënten met WLZ of PGB zich thuis voelen en de zorg en aandacht ontvangen die ze nodig hebben. We blijven ons inzetten voor de hoogste kwaliteit van zorg en streven ernaar om een partner te zijn in het welzijn van onze cliënten.

Persoonlijke Zorg op Maat

Ons ervaren team past de zorg aan op basis van uw unieke situatie, zodat u de individuele aandacht en ondersteuning krijgt die u verdient.

Sociale Betrokkenheid

Geniet van diverse activiteiten en evenementen die gericht zijn op het stimuleren van gemeenschapsopbouw en het delen van positieve ervaringen met medebewoners.

Kwaliteitsverbetering

We luisteren naar feedback van bewoners, familieleden en zorgprofessionals om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Uitsluitingscriteria

In onze gemeenschap heten we ouderen en mensen met diverse uitdagingen van harte welkom. Of het nu gaat om verslavingsproblemen, autisme, persoonlijkheidsstoornissen of ontwikkelingsstoornissen, wij bieden een veilige haven waar begrip en ondersteuning samenkomen. Ontdek een plek waar iedereen wordt gewaardeerd en waar we samen werken aan het bevorderen van welzijn en kwaliteit van leven.

Bij ons gaat het om inclusiviteit en zorg op maat voor iedereen. Ouderen en mensen met verslavingsproblemen, autisme, persoonlijkheids- of ontwikkelingsstoornissen vinden hier een plek waar begrip en respect de boventoon voeren. Ons doel is om een veilige omgeving te bieden waar iedereen zich gewaardeerd voelt en waar we samen bouwen aan welzijn en een betere kwaliteit van leven. Hier ben je niet alleen; hier ben je thuis.

Kom met ons in contact

Ken je iemand met een zorgvraag? Wij helpen en denken graag met je mee.

Telefoon

+316 12 34 56 78

Mail

info@woonzorgzvj.nl

Whatsapp

+316 12 34 56 78

Zorg aanvragen

Wij helpen u